Tel: 0294-267326

Nieuwstraat 15, Weesp

perfecthairstyling@hotmail.com

Olaplex

Het Amerikaanse Olaplex, overgewaaid vanuit Hollywood, is de grootste technologische doorbraak in de cosmetische kappersindustrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Één ingrediënt verandert alles

Chemische (kleur/blondeer) en thermische (föhn/stijltang) behandelingen beschadigen het haar evenals zon en leidingwater. Deze schade uit zich vaak in het zwakker/futlozer worden van het haar, het snel teruglopen van de kleur, gespleten punten en droog haar tot zelfs het afbreken van haar in het ernstigste geval.

Schade ontstaat doordat in het haar de zwavelverbindingen worden verbroken om de kleur of vormverandering te kunnen laten ontstaan. Eigenlijk zouden deze zwavelbruggen nadat de behandeling is afgerond weer met elkaar verbonden moeten worden. Helaas gebeurt dit niet altijd en zo ontstaat de schade.

Olaplex is de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen wel weer met elkaar. Olaplex brengt het haar daardoor in één behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Na een Olaplex behandeling is het haar blijvend hersteld en gezond.

De Olaplex behandeling repareert de verbroken zwavelbruggen, iets wat nog geen enkel ander product voor elkaar heeft gekregen zonder toevoeging van oliën of siliconen, die het haar dan weer zwaarder en slapper zouden maken. Bijkomend groot voordeel is dat het herstel door de Olaplex behandeling blijvend is

Dit product is zó baanbrekend dat het gezien wordt als de nieuwe ‘antibiotica’ voor de haar-cosmetische industrie.

Verder bevat Olaplex geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën of polymeren en het is geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Hoe werkt het?

Je kan Olaplex gebruiken als herstelbehandeling of in combinatie met een kleurbehandeling. Deze behandelingen kunnen alleen in de salon worden uitgevoerd.

Herstelbehandeling €35: 
Heb je haar dat erg pluist, droog, dof, afgebroken is? Gespleten haarpunten? of heeft je haar beschadiging opgelopen door een (ont)kleuring? Deze herstelbehandeling brengt het haar in één behandeling weer terug naar de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex bij de verf €20:
Olaplex kan gebruikt worden als toevoeging bij: ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners. Hierdoor voorkom je schade aan het haar tijdens het kleurproces. En herstelt de Olaplex tegelijkertijd eerder opgelopen beschadigingen. Tevens zorgt de toevoeging van Olaplex ervoor dat de kleur langer mooi blijft.

Olaplex Thuisverzorging